søndag 4. november 2007

Valpene 5 dager gamle.

Valpene er nå 5 dager gamle. De har økt vekta si med ca 200 gram alle sammen. En av gutta er kjempe kraftig. Kraftig nakke og sterk kropp.. Han ligger for det meste alene, fordi han vandrer rundt i valpekassa, sånn helt for seg selv. Så når alle ligger i ei klynge, ligger han i andre enden av valpekassa - på rygg og drømmer. En av tispene er ei "sutre kopp". Hun får helt super panikk, dersom hun skjønner at hun er "alene". Dersom hun triller ned fra patten og litt ut på teppet, høres det ut som om verden raser sammen. Den minste tispa blir så glad og stolt når hun får tak i "sjefs patten", og lager de utroligeste lyder, som høres ut som om hun blir drept eller no. Men til dere som kjenner pappa'n til valpene, så er det jo ikke rart at de kanskje høres ut som bjørner eller små ulver... I en alder av 5 dager... "Brumlebassen" Arjo!

Turid kom på besøk i helgen, og vi tok med alle hundene ut på tur. Det var kjempe fint vær og Kaja fikk også lov til å være med. Kjempe koselig å få besøk av Turid, Bessie og Charlin.

Her er kaja i full fart på tur.

Bilder fra turen kan du se her.

1 kommentar:

Turid Guii-Larsen sa...

Godt å se at alt var bra med både tobente og firebente på Biri!! Valpene var naturligvis helt skjønne og Kaja var helt fantastisk flink med de :-D Tror kanskje at hun også syns det var godt med "bare" åtte valper denne gangen ;-) Takk for oss for denne gangen, vi kommer helt klart snart igjen!! :-)

Smasker og klem
Bessie, Charlin & Turid