torsdag 29. november 2007

4 uker gamleNå er de kjempe gode "bamser" som viser sine personligheter. Tispe merket høyre bak er ei tøffing som virkelig setter pris på livet. Også er det bamsen - eller "god gutten" som jeg kaller han for, som også elsker og utforske. De andre kom etter. Det var tre valper som egentlig syntes at valpekassa fremdeles var det beste stedet. De satt ved utgangen og ristet av spenning, men ville ikke gå over kanten og ut til de andre. Etter en stund var alle ute. De sovnet spredt over det hele. Nå blir det morsomt fremover med mye kos og håndtering. Synd meteren med snø kom i dag, for da rakk de ikke å komme ut før snøen kom. Nå har de fått ormekur og blitt veid samt at alle klør er tatt. Vanlig mat får de også nå, så nå går det unna på "tissekladdene!"


I går var jeg igjen på sykehuset uten resultat (og jeg er nå på vei til og "tørne") - på tirsdag var jeg på besøk hos Signe hos kennel Bildvin og fikk hilse på noen vakre valper. De var kjempe fine, Signe!

Her er noen bilder fra de er 4 uker gamle:

1 kommentar:

Turid Guii-Larsen sa...

Å for noen fantastisk herlige bilder av noen fantastisk herlige skapninger :-D De er jo helt til å smelte av..... Det er ikke så farlig om du ikke skulle få solgt alle tispene Kathrine. Vi tar to stykker vi ;-D

Store våte smasker + klem fra oss :-)