onsdag 5. desember 2007

5 uker gamle

Nå er de virkelig en artig gjeng. I går var jeg hos veterinæren med ei av tispene. Hun fikk kraftig betennelse på begge øynene. Jeg pakket henne inn i pledd og satte henne ved siden av meg i den store sorte bilen min. Hun satt helt rolig og fulgte med på alt som skjedde. Jeg var i grøfta to ganger på vei ned til sentrum, og for de som har vært hos meg og kjenner veien opp, skjønner at det ikke er noe problem. Inn på veterinærkontoret satte jeg henne på disken. Fikk resept på øyensalve og antibiotika. Inn på apoteket med valpen under armen og fikk det vi skulle ha. På vei hjem, reiste jeg innom jobben for å hilse på de andre. Der ble hun alles hjerteknuser og falt til ro og ruslet rundt i butikken som om det skulle være det mest naturligeste på denne jord. På vei hjem, sovnet hun til slutt. En spennende dag for tispe merket rygg!

I dag har jeg igjen vært på sykehuset, og blitt enda mer frustrert. Ny time til fredag. I dag var det fire som skulle studere hånda mi som til slutt begynte å små krangle på rommet. Ja, ja, tenkte jeg. Dette høres oppløftende ut.!!

Og de overnaturlige tingene fortsetter og skje her på Biri. I dag har alle hempene på vinduene i storstua gått opp. Syns det kan være litt ekkelt nå.. i alle fall nå som hundene begynner å reagere.

Også har jeg klart .. 1o minutter før fristen.. meldt på til My Dog i Sverige. Det skal bli gøy!

Ingen kommentarer: